16/8/17

csgo 4 div lag

Da har vi med denne gleden og presentere vårt 4 divisjons lag i Counter-Strike:GO  i telenorligae.

De starta sesong forberedelsene med en 5 gode dager i Hokksund på team building og  få en god kick start på sesongen før ferien er over.det har hvert endel frem og tilbake med det ene medlemmet av teamet, men han har bestemte seg for og fortsette og det er vi i Air ledelsen glade for.De valgte en ny IGL og de bytta om på litt plasser for og se hva som passet de best og om de jobbet bedre som ett team med de nye plassene eller og gå tilbake til de gammle.

Vi har snakket litt med daglig leder i Air E-sport Bjørnar «sviffer» Teigen ang hvorfor det var viktig for han og Air at dette laget fortsatte i Air:Og jobbe med disse 5 er en fantastisk  grunn til og fortsette med Air og E-sport. Disse 5 har nå spillet under oss i Air E-sport i snart ett år og vi ser hvordan de  jobber for og bli bedre som et lag hver trenings økt. De er ikke bare lag kamerater men de er også blitt en utrolig god venne gjeng som har det gøy og spiller andre spill i sammen og får hele tiden inn den viktige biten med lag kjemi og har det gøy. Jobben videre nå for disse guttene er og ta steget opp i 3 divisjon. De har nå rykket opp 2 sesonger på rad og det er en viktig del for oss i Air som ikke bare jobber med satsnings lag men også med bredden. det med at disse guttene rykker opp gjør at vi kan ta inn ett lag til under dem for og øke bredden i klubben enda mer.

Vi har desverre ikke fått tak på en av guttene på laget men vi kommer nærmere med dette og hva de tenker om sesongen i 4 divisjon i år og hva slags utfordriger som kommer til og møte dem i forholdt til utfordringene i 5 divisjon.

Det vi i Air redaksjonen vet er at guttene er klare og har blod på tann for og fortsette opprykk`s kurven som de er i god gang med.Og at de vil jobbe hardere enn noen gang med og kjempe seg opp i 3 divisjon.

Vi gleder oss til og se videre hva disse 5 får til og jobben om jobben som er lagt ned hjelper de til og rykke opp.

Henrik
‍Henrik "JomfruenFraSør" GrosåsLurker og Kaptein
Casper Vesteng
‍Casper Vesteng "Bjørnstad" BjørnstadIGL
Ruben
‍Ruben "Müller" MøllerEntry
Daniel
‍Daniel "Meggestad" EggestadRiffler
Vetle
‍Vetle "Bombadillo" JacobsenAWP