18/7/17

E-Sports Game Arena | Hearthstone Tournament #3

E-Sports Game Arena | Hearthstone Tournament #3 var i går mandag 17 juli. Air E-sport var representert med to stykker i turneringer. Den ene var Andreas «Drakblood» Asgrimplass som røk ut i første kamp.her har vi hva Andreas har og si om kampen:

Jeg tok med Jade druid, freeze mage, dragon priest og jade shaman. han banna jade shamanen. han tok med tech priest, miracel rogue og paladin og en mage. Jeg  tok banna magen hans. Første kampen gikk  bra med priest mot priest. Han tok da miracel roguen og trakk som en gud, det ente med 3 tap på rad og ute var jeg. Til sammen vant han da 1-3 og jeg tar dette som en god trening mot årets TelenorLIGA.

Dette var jo veldig synd at vår manager Andreas «drakeblood» Asgrimplass røk ut så fort. Men vi hadde ett annet håp om og komme langt i turneirngen og det var Arnulf «AsianPentrat» Rafoss. Her er litt hva han har og si om kampene sine i går:

Vel det var en gøy turnering for meg å trene i. Spesielt når det er «last hero standing» format. Jeg valgte å ha med jade druid og for å vinne over control decks. Freeze mage er alltid bra, så jeg tok med det. Deretter valgte jeg murloc aggro paladin, og tempo rogue for å trene til neste sesong. Den første kampen gikk ganske bra. Jeg vant min første match som paladin, før jeg tapte. Etter der vant jeg de to neste med Jade druid . De to neste kampene gikk kjempebra. Jeg spilte bra og med litt lykke så vant jeg de neste 2 kampene ved bare murloc paladin. Da var jeg i 16. finalen. Her møtte jeg en motstander med freeze mage. Han bannet min Jade druid og jeg hadde igjen 3 ganske dårlige decks. Paladinen min fikk i fullført motstanderen pga iceblock, og tapte til slutt matchen. Etter det så spilte jeg freeze mage mot freeze mage. Den måtte jeg da vinne, men det skjedde ikke. Til slutt hadde jeg tempo rogue igjen. Ett veldig dårlig matchup, fordi rogue sitt mål er å få gode minions lategame. Men freeze mage kan gjøre dem ubrukelige med frost nova og blizzard. Slik avsluttet altså turneringen for meg.

Top 16 er ikke så dårlig av 128 deltagere og vi må si oss fornøyd med dagens prestasjon av dem begge. Neste gang så kommer de kanskje lenger.

Vi ønsker alle våre hearthstone spillere lykke til med flere turnieringer.

 

AIR i vinden