1/3/18

En liten veni vidi vici

Den 16-18 februar var det ikke bare League of Legends og OL som stod i Air E-sport sitt program.

Det var nemlig tid for en liten Veni Vedi Vici pga jobb og andre ting som dukket opp.
Det var duket for en liten Rocket League fest i Åmli kommune på Offroad LAN!

Gutta kom seg opp til Åmli på lørdag etter sen jobbing på fredag, de fikk rigget seg opp på plassene sine og satte seg i god stillingen og ventet på at Rocket League compen skulle begynne. Gutta starta første kampen mot Major League Dassing som ble en god oppvarming før neste kamp. Her var det BO1 tilogmed finalen så en kamp på 5 min. Neste kamp ble en utrolig tålmodighets prøve. Dette pga enkelte spillere på WallahKhoran spilte i CS compen. Her ble det da litt utsettelse før vi fikk vite at de trakk seg. Noe vi syntes er veldig kjedelig grunnet at vi vil jo selvfølgelig spille flest kamper på ett LAN. Men da var det og hoppe rett inn i Semi finalen der vi møtte bibbe gaming som var fjor årets vinner av offroad LAN og seedet som det beste laget. Dette ville ikke Air gutta ha noe av. De gikk inn og tok kampen på strak arm og sendte da nok ett lag ned i lower bracket. Lower bracketen finalen ble spennende med tanke på at vi kunne møte Bibbe Gaming eller Major League Dassing igjen. Bibbe Gaming trakk det lengste strået der og skulle igjen møte Air E-sport.
Air gutta gjorde jobben til de grader og gikk helt til top i Offroad LAN 2018.
Gutta var trøtte og slitene da de pakket ned sakene kl 01.00 natt til søndag for og dra på jobb igjen på søndags morgen.

Vi sier bare gratulerer til gutta og ønsker de lykke til i Telenorligaen og på The LINK som er den neste LAN utfordringen for Rocket League gutta

Takk for bilde som vi fikk av Offroad LAN