7/10/17

Gigacon 2017!

Andreas «Drakeblood» Asgrimplass endte på en fin 27 plass etter og ha vunnet 2 kamper.Han jobbet hardt og slo blant annet norage fra BX3. Andreas «Drakeblood» Asgrimplass er selv fornlyd med turneringen men føler han kan ha gjort det bedre og heller kjempet om en top 8 plassering og blitt med vidre inn i kvart finalen.

Andreas "Drakeblood" Asgrimplass på gigacon

Vi hadde også med oss PuBG laget vårt. Guttene var klare for og spille og vise seg frem!Og det klarte de utrolig bra. Begge lagene klarte og kvalifisere seg for Duo turneringen og i begge squad turneringene (TPP og FPP).I sqad tpp ble det en bra 4 plass og gutta var fornøyde med dette selv om de selv føler de kan prestrere bedre. Dette hadde de sjangsen til og bevise i FPP finalen.i FPP finalen fikk gutta virkelig vist seg frem da de satt oppe på scenen og gjorde jobben nesten helt hjem og kom på en utrolig bra 3 plass.

Desverre var det endel forsinkelser og FPP finalen kom ikke igang før etter 12 natt til mandag. Dette betyde at det kom til og bli vanskelig og få spillt duo finalen grunnet jobb på mandag for enkelte.Så duo finalen ble desverre ikke Air laget med i.

PuBG gutta på plass

PuBG laget fikk virkelig blod på tann og jobber vidre med og bli bedre og skal tilbake neste år for og vinne hele gigacon!Ledelsen i klubben er utroliog fornøyd med gigacon plaseringene på alle våre deltakere og vi ser bare frem gang med alle sammen.

Her er Air E-sport sitt PuBG lag

Ulrik "Bongobodil" Strøm Sæther

4 Plass TPP Gigacon 2017 3 Plass FPP Gigacon 2017

Magnus "Incredibrew" Herregården

4 Plass TPP Gigacon 2017 3 Plass FPP Gigacon 2017

Henrik "Henke" Johansen

4 Plass TPP Gigacon 2017 3 Plass FPP Gigacon 2017

Steinar "sikLe" Lervik

4 Plass TPP Gigacon 2017 3 Plass FPP Gigacon 2017