1/3/18

Til tops på Infected LAN

Helgen 16-18 Februar skjedde det en hel del på sports fronten. Det var OL og og Norge høstet inn medaljer alt fra bronse til gull.

Men for oss her i Air E-sport handlet det ikke bare om OL. Det var LAN helg! Vi hadde sendt våre tapre LoL gutter til Infected i Asker og og Offroad LAN i Åmil.
Og det var vell ikke det dummeste vi har gjort. Det hele startet fredag kveld, LoL gutta var i gang og skulle kjempe om første prisen på 7500kr. Rundene ble spillt BO1 frem til finalen som var BO3.
Vi møter Noe Bra i første kampen som ender med 0-1 til Air E-sport. andre kampen skulle vi få bryne oss på nok en utfordring og det sterkeste laget vi møtte der inne.
Nemlig Asian Toes! Kampen skulle bli en liten thriler men vi kom ut med seieren i boks og sendte nok ett lag ned i lower bracketen
Etter den kampen ble både Fake Taxi og Strikkegerilljan sendt ned til lower bracket.
Der møtte de begge to Asaian Toes som sendte de ut av LoL compoen.
Så til slutt stod det igjen med ett revanasje oppgjør for Asian Toes! Kampen starter bra i Air E-sport sitt favør og vinner første kampen i BO3. Kamp nr 2 ender med at Asian Toes tar kampen og kommer virkelig godt inn i kampen og stillingen er 1-1. Så det betyr at vi må vinne 3 kampen. Det blir en jevn og god kamp men vi i Air E-sport trekker det lengste strået og vinner finalen 2-1. og dermed går ubeseiret fra hele LoL turneringen og som en suveren vinner av Infected LAN våren 2018!